fbpx

Aanmelden uitzendbureaus

Sneller matchen met kansrijke werkzoekenden!

Goed dat je interesse hebt om sneller te matchen met kansrijke werkzoekenden! Jouw uitzendbureau aanmelden kost je een paar minuten en doe je met het formulier op deze pagina. Let op: de paarse aanmeldbuttons zijn bedoeld voor kandidaten. Ken je het platform Kansrijk matchen nog niet? Hieronder leggen we kort uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn voor werkzoekenden en intermediairs.


Over het platform Kansrijk matchen 

Met het platform Kansrijk matchen van samenwerkingsverband Werk in Zicht worden werkzoekenden geholpen bij het in beeld komen bij uitzendbureaus. Op basis van de gewenste branches en gemeentes waarin zij willen werken worden zij gematcht met de uitzendbureaus die passen bij hun voorkeuren. Met één druk op de knop vergroten zij hun kansen en zijn ze meteen onder de aandacht bij passende uitzendbureaus!

Zo werkt het! 

Werkzoekenden vullen hun persoonlijke gegevens in, de gewenste branches en de gemeenten waar ze graag willen werken. Op basis hiervan wordt een koppeling gemaakt met uitzendbureaus die ook hebben aangegeven in welke branches en gemeenten zij werk in de aanbieding hebben. Na het invullen het formulier worden deze gegevens automatisch verzonden naar de uitzendbureaus waarmee een match is. De uitzendbureaus ontvangen deze gegevens via e-mail. Zij kunnen vervolgens contact opnemen met de werkzoekende om samen te kijken naar mogelijkheden.

Zo doet  jouw uitzendbureau mee! 

Vul onderstaand formulier volledig in en je kunt van start! Hou er rekening mee dat je het werk e-mailadres van de contactpersoon vermeld. De aanmeldingen sturen we graag door naar een algemeen e-mailadres zodat ze ook tijdens afwezigheid van de contactpersoon behandeld kunnen worden. Let op: heb je meerdere vestigingen van je uitzendbureau, vul het formulier dan per vestiging in. Je schrijft je eenmalig in (per vestiging), vervolgens ontvang je – zodra er een match is – de gegevens van de werkzoekenden via e-mail.

Heb je vragen of wil je meer informatie? 

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij Werk in Zicht

Aanmeldingsformulier Kansrijk Matchen
Bij welke cao is het uitzendbureau aangesloten?

Maximum file size: 268.44MB

Let op:

De aanmeldingen worden gestuurd naar een algemene info mailbox, dit kan niet naar een persoonlijke e-mailadres worden doorgestuurd. Vul in onderstaand veld een algemeen mailadres in.

Branches waarvoor je als intermediair werkzaamheden kunt aanbieden aan werkzoekenden:
Gemeenten waarvoor je als intermediair werkzaamheden kunt aanbieden aan werkzoekenden: